Accountant nodig?

De accountants en specialisten van Countus adviseren, ondersteunen en begeleiden ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsbrede uitdagingen. En ze helpen met specifieke vraagstukken op fiscaal, juridisch, administratief, financieel en personeelsgebied.

Hulp bij jouw keuzes
We koppelen onze branchekennis aan jouw persoonlijke doelen. Zo maken we ondernemen makkelijker. En weet je precies waar je staat en welke stappen je kunt zetten om je doelen te behalen. We vinden het daarbij belangrijk om een duurzame relatie aan te gaan. We ondersteunen je niet alleen op de korte termijn, we helpen je ook keuzes maken met het oog op de toekomst. Zo zorgen we voor houvast. En voor nieuwe inzichten.

Ervaren accountants en specialsiten
We hebben ervaring in uiteenlopende branches. Zo werken we voor het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Ons team accountants en specialisten zet zich in voor mkb-ondernemingen, organisaties en familiebedrijven binnen de horeca & recreatie, food, melkveehouderij, akkerbouw, varkenshouderij, pluimvee en geitenhouderij

Accountant nodig?
Ben je op zoek naar een accountant? En wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken? De specialisten van Countus zijn in de buurt en staan voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom.

×

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor passend advies / offerte

Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Countus
Dokter Stolteweg 2
8025 AV Zwolle
Postbus 10055
8000 GB Zwolle
Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen
Albert Plesmanstraat 2
3772 MN Barneveld
Burgemeester de Beaufortplein 13
7475 AG Markelo
Oliemolenstraat 2
7573 PC Oldenzaal
Van Reeuwijkstraat 48
7731 EH Ommen
Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
Oostermeentherand 2C
8332 JZ Steenwijk
Dokter Stolteweg 2
8025 AV Zwolle
Utrechtseweg 131
3702 AC Zeist