Medisch specialist

Als medicus wil je natuurlijk het liefste je vak uitoefenen. Maar je bent ook ondernemer in de zorg. Dat betekent dat je te maken hebt met vraagstukken op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied. De wereld van de zorg verandert namelijk voortdurend. De adviseurs van Countus weten hier alles van en helpen je met het maken van de juiste keuzes.

De juiste oplossing

Of u nu een beginnend specialist bent, extramuraal, intramuraal, of je bent bijna aan je pensioen toe: we begeleiden je bij alle carrièrestappen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je jaarcijfers op orde zijn en helpen we je bij alle benodigde belastingaangiften. Maar we kijken ook mee naar de kosten en de omzet. En waar winst te behalen is. Kortom: we zoeken altijd naar de oplossing die het best past bij jouw wensen.

Samenwerkingsverbanden begeleiden

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wijze waarop ziekenhuizen overeenkomsten aangaan met medisch specialisten. We zitten daarom regelmatig met de directies van ziekenhuizen om tafel om een nieuw evenwicht te vinden tussen de vaak tegenstrijdige belangen. We begeleiden dan ook graag bij het opzetten en inrichten van samenwerkingsverbanden, zoals MSB.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor jou als medisch specialist kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

×