Onze aanpak

Bij Countus Audit staan we naast onze klanten. We weten cijfermatige materie haarscherp uit te leggen en te vertalen naar kansen voor een organisatie. We zijn accountants, maar bovenal mensenmensen. We werken graag samen, houden de lijnen kort en schakelen snel.

Neem je ook een externe audit bij ons af? Naast het uitvoeren van controles denken we op strategisch niveau mee over hoe je als ondernemer je bedrijfsvoering kunt optimaliseren. En hoe je snel en adequaat kunt inspelen op de veranderende wereld waarin we leven.

Samenwerken in de cloud
Bij het uitvoeren van een externe audit, maken we het onze klanten graag makkelijk. Daarom werken we volledig in de cloud. Zo kunnen we optimaal samenwerken en makkelijk en snel gegevens met elkaar delen. Dat levert tijd én geld op. Alle dossiers worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Zo heb je 24/7 alles bij de hand. En kun je eenvoudig informatie delen. Waar en wanneer je maar wil.

Ons DNA
Countus Audit is onderdeel van de Countus Groep. Onderdeel van ons DNA is dat we niet streven naar een maximalisatie van onze eigen winst, maar naar het beste resultaat voor onze klanten.

Meer weten?
Ben je op zoek naar een specialist? En wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken? De specialisten van Countus Audit zijn in de buurt en staan voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom.

×