Pre-audit: jaarrekening

Elk jaar komt het weer terug: het opstellen van de jaarrekening en het bijbehorende jaarrekeningdossier. Een tijdrovende klus die vraagt om steeds meer financiële kennis. Met de pre-audit services van Countus Audit ben je daarop voorbereid. Je bent verzekerd van een compleet en kwalitatief hoogwaardig controledossier. Bovendien voldoet je jaarrekening aan alle actuele eisen.

Gereed voor controle

Controlerende accountants stellen steeds hogere eisen aan de inhoud en kwaliteit van je jaarrekeningdossier. Dat vraagt om kennis die up-to-date is en om voldoende tijd. Met een pre-audit nemen we dit voorwerk voor je uit handen. Én we maken de financiële administratie gereed voor controle door een externe accountant. Hierdoor gaat het proces een stuk sneller.

Tijd en geld

Wil je voorkomen dat er fouten in je jaarrekening sluipen? Wil je je medewerkers veel werk besparen? Met een pre-audit door onze accountants kies je voor een betrouwbare financiële verslaglegging. En hoe beter de voorbereiding, hoe efficiënter je externe accountant de controle kan uitvoeren.

Digitale omgeving

In onze digitale cloudomgeving kunnen we makkelijk en snel met elkaar samenwerken. Bestanden en gegevens uitwisselen? Inzichtelijk hebben welke documenten je nog moet aanleveren? Het kan in onze cloud. Zo houden we de lijnen tijdens de pre-audit kort.

Direct contact

Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×