Pluimvee

Accountant pluimveehouderij

De Nederlandse pluimveesector is enorm dynamisch en daar horen specifieke vraagstukken bij. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met rekening in de wet- en regelgeving en met continue prijsfluctuaties. Bovendien innoveert de sector sterk en wordt er steeds meer aandacht besteed aan dierenwelzijn en milieu.

Accountants & adviseurs voor de pluimveehouderij

Heb je leg- of opfokhennen? Heb je vleeskuikens of kalkoenen? Dan ben je bij Countus aan het juiste adres voor hulp bij het optimaliseren van je bedrijfsvoering. Onze accountants en adviseurs zijn namelijk gespecialiseerd in de pluimveehouderij. 

Pluimveesector: Het zien en benutten van kansen

Van het nou gaat om strategische planningen, het beheersen van je kosten van het huisvesting, Countus geeft je graag advies. Wij kennen je branche, zien waar de kansen liggen en staan ​​je bij om deze te benutten. Met onze fiscale, administratieve en juridische kennis ondersteunen we je bij uiteenlopende vraagstukken zodat jij je bedrijf naar een hoger plan kunt tillen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor jou als specialist in de pluimveesector kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

×