Mondzorg

Ben je tandarts, orthodontist, mondhygiënist of tandtechnicus? Dan wil je de zorg aan je patiënten natuurlijk goed geregeld hebben. Dat betekent ook dat je moet nadenken over fiscale, juridische en financiële vraagstukken. In welke fase van je loopbaan je ook zit, Countus kan je daarbij helpen.

Het leven leiden dat jij voor ogen hebt
Natuurlijk kun je bij ons terecht voor de jaarrekening en de aangiften voor de belasting. Maar we weten ook dat je als mondzorgspecialist tegen veel meer kwesties aanloopt. Denk aan de financiële administratie, salarisadministratie, verzekeringen, pensioenen, inkomen en eventuele overnames. Op basis van de jaarstukken maken we een financiële planning. Zo kun je nu – en na je pensionering – het leven leiden dat jij voor ogen hebt.

Stoppen met je praktijk?
En wil je binnenkort (of in de toekomst) stoppen met je praktijk? Dan komt er veel op je af. Hoe geef je dit vorm? Hoe komt de prijsvorming tot stand? En hoe voer je de onderhandeling? Ook voor dit soort zaken kun je terecht bij Countus. Wij adviseren en begeleiden je, zodat er niets mis kan gaan. Nu niet, en later ook niet.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat we voor jou als mondzorgkundige kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

×