Personeel & Arbeidsrecht

Wil je als ondernemer jouw ambities waarmaken? Vergeet de pijler personeel niet! Vanuit goed werkgeverschap, met aandacht en ruimte voor personeel en arbeidsrecht, zorg je voor een optimaal werkklimaat. Bij Countus ondersteunen we jou onder andere bij de aanname van personeel, HR-advies, geschillen en beƫindiging van de arbeidsovereenkomst. Zodat jouw bedrijf wendbaar blijft en je flexibel in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen, nu en in de toekomst.

Betaalbare totaaloplossing voor personeel en arbeidsrecht
Ook als het gaat om personeel en arbeidsrecht is Countus jouw aanspreekpunt. Of je nu op zoek bent naar een personeelsadviseur die met personeelsbeleid binnen jouw bedrijf meekijkt, of juist naar een juridisch specialist die alles weet over de huidige wet- en regelgeving binnen het arbeidsrecht. Bij Countus vind jij als ondernemer de ondersteuning die je zoekt. Die ondersteuning bieden we vanuit de kenmerkende Countus-werkwijze: verbindend, vanuit onderlinge interactie en tegen scherpe tarieven. Daarnaast heb je bij Countus te maken met korte lijnen richting gespecialiseerde adviseurs binnen specifieke vakgebieden. Zo heeft Countus ook voor jou een totaaloplossing voor vraagstukken over personeel- en arbeidsrechten.


Meer informatie over Personeel en Arbeidsrecht bij Countus

Ben je benieuwd hoe we voor jouw organisatie invulling geven aan de dienstverlening Personeel & Arbeidsrecht? We vertellen het je graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

×
Personeel diensten