Financiële planning

Weinig mensen zijn bezig met hun financiële toekomst. Maar keuzes die je nu maakt, kunnen daar een grote invloed op hebben. Gezien de huidige economische en sociale ontwikkelingen is een financiële planning steeds belangrijker. Er wordt immers steeds vaker van je verwacht dat je zelf zorgt voor je inkomen bij pensionering of bij eventuele calamiteiten.

Inkomsten en uitgaven inzichtelijk
Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Het geeft rust om hier bewust bij stil te staan en een financiële planning op te stellen. Countus maakt voor je inzichtelijk hoe je inkomsten en uitgaven eruitzien in verschillende levensfases. We werken met scenario’s waardoor we jou kunnen laten zien wat bepaalde gebeurtenissen voor impact hebben op jouw situatie. Denk aan pensionering, overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

Antwoord op vragen
Daarnaast kan het financiële plan inzicht geven in de vraag of je eerder kunt stoppen met werken. Hoe sta je ervoor als je het stokje van je onderneming hebt overgedragen aan de bedrijfsopvolger? Kun je het leven dat je nu leeft financieel gezien realiseren als je kijkt naar je wensen voor de toekomst?

Meer weten?
Ben je op zoek naar een specialist? En wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken? De specialisten van Countus zijn in de buurt en staan voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom.

×