Akkerbouw

Iedere streek in Nederland kent, afhankelijk van de grondsoort, eigen specifieke teelten. Dat maakt de akkerbouw in Nederland heel divers. Door het aanwezig kennisniveau en de ruime keuze in gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen zijn wij in staat om onze grond maximaal te benutten.

Maar dit heeft ook een keerzijde. De kans op schimmels in gewassen en op bodemgebonden ziekten is groot. In een aantal gebieden lopen we tegen de grens aan van wat we mogen vragen van onze bodem. De bodem zette uit.

Duurzame bedrijfsvoering

Daarom staat de akkerbouwsector voor de uitdaging om te schakelen naar een meer duurzame bedrijfsvoering. Een bedrijfsvoering waarbij volgende generaties het op gezonde wijze kunnen voortzetten. Wil jij weten hoe je dat moet aanpakken of kun je wel wat bedrijfsadvies gebruiken? Countus is specialist in de sector agro en agri en helpt je graag om jouw organisatie toekomstbestendig te maken.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat wij voor jou als specialist in de akkerbouw kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

×