Subsidie aanvragen

Subsidie als financieringsmogelijkheid? Daar denken veel mkb’ers niet aan. Toch bieden subsidies interessante kansen. Het is alleen lastig te bepalen welke regelingen passen bij jouw investering en onderneming. Dat komt door de vele verstrekkers en voorwaarden.

Duurzame keuze
Als je bij een investering een duurzame keuze maakt of als deze bijdraagt aan innovatie, biedt de overheid je fiscaal voordeel of geldelijke subsidies. Er zijn diverse regelingen voor nieuwbouwprojecten of renovatie, voor duurzame energieproductie, in de groenfinanciering en voor de agrarische en industriële tak.

Denk aan een investeringsaftrek voor energiebesparende systemen, een exploitatiesubsidie voor duurzame energieproductie (bijvoorbeeld zonnepanelen), landbouwsubsidies voor duurzame stallen, regelingen voor CO2-reductie en ga zo maar door.

De juiste subsidie aanvragen?
Heb je geen idee welke subsidie je aan kunt vragen? Subvention, het zusje van Countus, regelt het voor je. We zorgen dat je kunt profiteren van de optimale combinatie van geldelijke subsidies, fiscale stimuleringsmaatregelen en bijzondere financieringen.

Subvention heeft meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoed-, agrarische-, industriële- en ICT-branche. Onze adviseurs brengen de subsidiekansen voor je onderneming helder in beeld en vragen passende subsidies voor je aan.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×