Salarisadministratie uitbesteden

Als ondernemer met personeel weet je dat het flink wat tijd kost om een salarisadministratie te voeren. Je moet er niet alleen voor zorgen dat de salarisverwerking iedere maand goed verloopt, maar je moet ook voortdurend de wet- en regelgeving bijhouden. Als ondernemer heb je daar vaak niet de tijd en expertise voor in huis.

Salarisspecificaties en pensioenopgaves

Countus neemt je de loonadministratie daarom uit handen. Wij verzorgen onder andere de salarisspecificaties, dienen de aangiftes loonheffingen in en maken pensioenopgaves.

Bovendien houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie die van belang zijn voor je onderneming en de branche, zodat je optimaal kunt profiteren van de beschikbare regelingen.

Salarisadministratie uitbesteden biedt voordelen

Wil je de salarisadministratie uitbesteden? Dan krijg je een vaste salarisadministrateur. Hij kent jouw branche, is op de hoogte van de cao en weet alles over de personeelszaken die binnen jouw bedrijf spelen. De periodieke mutaties lever je zelf eenvoudig aan via de software Salaris online, waarna wij de volledige salarisverwerking voor je verzorgen.

De salarisstroken controleren we loontechnisch op juistheid. Hierbij houden we rekening met de wetgeving op het gebied van arbeidsrecht en loonheffing. Bijkomend voordeel: we werken met vaste tarieven. Zo voorkomen we verrassingen achteraf en heb jij nergens meer omkijken naar.

Bekijk de tarieven van 2022.

×
Salarisadministratie specialisten

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor passend advies / offerte