Huisarts

Als huisarts ben je ondernemer in de zorg. Dat betekent dat je naast de zorg voor je patiënten ook beslissingen moet nemen op het gebied van financiën en juridische zaken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. De adviseurs van Countus kennen jouw branche en helpen je om de juiste keuzes te maken.

Kansen en uitdagingen voor je praktijkvoering
De omgeving waarin je je werkzaamheden als huisarts verricht, verandert voortdurend. De veranderingen hebben niet alleen invloed op je praktijkvoering, maar ook op je persoonlijke situatie. We adviseren daarom niet alleen over de kansen en uitdaging voor je praktijk, we kijken ook naar hoe je het privé zo goed mogelijk kunt regelen.

Praktijk overnemen of beëindigen?
Natuurlijk hebben we de expertise in huis op het gebied van belastingadvies en de jaarrekening. Maar misschien heb je ook advies nodig bij het overnemen van een praktijk(-aandeel) of bij het beëindigen van je praktijk. Ook dan zijn we er voor je. We beoordelen de financiële draagkracht van de praktijk, adviseren over goodwill, stellen begrotingen op, zoeken een financier, stellen contracten op en voeren de onderhandelingen tussen koper en verkoper. Zo kun jij de juiste beslissingen nemen. Nu en in de toekomst. 

Meer weten?
Wil je meer weten over wat we voor jou als huisarts kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

×