Transport & logistiek

In de wereld van transport en logistiek verandert er veel. CAO's, beloningen voor chauffeurs en rij- en rusttijden bijvoorbeeld. Bovendien zijn er enorm veel regels waar je je aan moet houden. Ben je op zoek naar een partij die de transportsector kent en begrijpt? Dan is er Countus.

Ontwikkelingen bijhouden
Als een ondernemer in de transport en logistiek kan het behoorlijk lastig zijn om alle ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving bij te houden. Daarom is het fijn als je een partner hebt die je wegwijs maakt en die je helpt met het maken van strategische keuzes.

Wij helpen je graag met het maken van deze keuzes. Zowel op financieel als op fiscaal gebied. Denk aan financieringsoplossingen, rendementsverbeteringen en natuurlijk helpen we je met je boekhouding en salarisadministratie.

Help je onderneming vooruit
Zoek jij een partner die weet wat er omgaat in de branche van transport en logistiek? Een partner die jouw onderneming vooruit helpt? De ondernemersadviseurs van Countus zijn er voor jou.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat we voor jou als specialist in de transport & logistiek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

×