Agro

In de agrarische sector heb je als ondernemer met persoonlijke uitdagingen te maken. Veranderende wet- en regelgeving. Steeds strengere eisen. Een sterk veranderende markt. Om winstgevend te blijven is het zaak om daar flexibel op in te spelen. Onze agro-specialisten helpen je daarbij.

Agrarisch accountant

Op zoek naar een accountant voor je agrarische bedrijf? Of je nou een veehouderij, een akkerbouwbedrijf of een tuinbouwbedrijf runt, je moet beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiële situatie. Countus is dé agrarisch accountant. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er omgaat in de agrarische sector en is jouw jaarrekening en boekhouding in professionele handen.

Agrarisch adviseur

Naast expert in boekhouden zijn wij ook agrarisch adviseur. We kunnen ons voorstellen dat je als ondernemer geen energie krijgt van het bijhouden van de nieuwste regels. Bij Countus krijgen we dat wel en nemen we dit je dan ook graag uit handen.

Ons team houdt de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Zo kan jouw adviseur je helpen te anticiperen op de aandachtspunten van morgen. En kun jij als ondernemer blijven doen waar je goed in bent.

Bedrijfsvergelijking binnen jouw sector

Als je de jaarcijfers op een rij hebt, wil je misschien ook wel weten wat jouw resultaat is in vergelijking met andere bedrijven. Voor iedere sector hebben we de middelen beschikbaar om jouw bedrijf te vergelijken met de branchegemiddelden.

Ook kunnen we met je terugkijken naar voorgaande jaren en van daaruit een prognose maken voor de nabije toekomst. Zo kan jouw adviseur samen met jou de beste keuzes maken voor je bedrijf.

Bedrijfsadvies agrarische bedrijven

En wil je weten of je genoeg productierechten hebt dit jaar? Of je genoeg mest hebt laten verwerken of hoeveel mest je nog kunt aanvoeren? Vraag het onze mestspecialisten! Zij maken per jaar meerdere mestberekeningen, dus ze weten precies waar ze op moeten letten. Jouw mestberekening is dan ook geen enkel probleem. Dit geldt trouwens ook voor de Gecombineerde opgave.

Onze agro specialisten ontzorgen

Ons agro team staat klaar om je te helpen met alle vraagstukken waar je als agrarisch ondernemer tegenaan loopt. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over fiscale en juridische zaken. Maar de vraag is wat jíj nodig hebt.

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op met één van onze agro specialisten. En met meerdere vestigingen door het hele land is er altijd een kantoor in jouw buurt.

×

 

Agro specialisten
Meer agro specialisten