Agro

In de agrarische sector heb je als ondernemer met persoonlijke uitdagingen te maken. Veranderende wet- en regelgeving. Steeds strengere eisen. Een sterk veranderende markt. Om winstgevend te blijven is het zaak om daar flexibel op in te spelen. Onze agro-specialisten helpen je daarbij.

Agrarisch accountant

Op zoek naar een accountant voor je agrarische bedrijf? Of je nou een veehouderij, een akkerbouwbedrijf of een tuinbouwbedrijf runt, je moet beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiële situatie. Countus is zo’n agrarisch accountant. Dat we goed zijn in boekhouden, daar kun je dan ook op rekenen.

Agrarisch adviseur

Maar er is meer dan dat. We zijn ook agrarisch adviseur. Continu bezig zijn met de nieuwste regels, daar zitten de meeste ondernemers niet op te wachten. Bij Countus krijgen we daar wel energie van.

Ons team houdt de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Zo kan jouw adviseur je helpen te anticiperen op de aandachtspunten van morgen. En kun jij als ondernemer blijven doen waar je goed in bent.

Bedrijfsvergelijking

Als je de jaarcijfers op een rij hebt, wil je misschien ook wel weten wat jouw resultaat is in vergelijking met andere bedrijven. Voor iedere sector hebben we de middelen beschikbaar om jouw bedrijf te vergelijken met de branchegemiddelden.

Ook kunnen we met je terugkijken naar voorgaande jaren en van daaruit een prognose maken voor de toekomst. Zo kan jouw adviseur met jou de beste keuzes maken voor je bedrijf.

Bedrijfsadvies

En wil je weten of je genoeg productierechten hebt dit jaar? Of je genoeg mest hebt laten verwerken? Of hoeveel mest je nog kunt aanvoeren? Vraag het onze mestspecialisten. Zij maken meerdere mestberekeningen per jaar, dus ze weten precies waar ze op moeten letten. Jouw mestberekening is dan ook geen enkel probleem. Dit geldt trouwens ook voor de Gecombineerde opgave. De vraag is wat jíj nodig hebt. Wij sluiten onze expertise daarop aan.

Direct contact

Wat zoek jij in een adviseur? We ontdekken het graag met je. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze agro-specialisten.

×

 

Agro specialisten
Meer agro specialisten