Beoordelingsverklaring jaarrekening

Is je organisatie niet controleplichtig, maar wil je wel enige zekerheid hebben over de betrouwbaarheid van je jaarrekening? Met een beoordelingsverklaring van Countus Audit weet je hoe je ervoor staat. En zorg je voor vertrouwen.

Betrouwbaarheid van je cijfers
De financiële informatie van je organisatie moet betrouwbaar zijn. De kwaliteit van de jaarrekening is daarom van groot belang. Bij een beoordeling van je jaarrekening onderzoeken we door de cijfers te analyseren of deze fouten kan bevatten. En of je voldoet aan de verslaggevingsvereisten.

Een beoordelingsverklaring draagt bij aan het vertrouwen in de jaarcijfers. Dat is niet alleen van belang voor jou en je aandeelhouders, maar het kan ook relevant zijn voor externe toezichthouders, het bestuur of verenigingsleden.

Terugblikken en vooruitkijken
Bij de beoordeling van je jaarrekening onderzoeken onze accountants de achtergrond van fluctuaties en mutaties in de jaarcijfers. Zo ontdekken we of je verantwoording klopt. En of deze voldoet aan het verslaggevingskader.

We blikken niet alleen terug. Ook kijken we samen met jou vooruit. Welke risico’s steken de kop op? En welke kansen liggen voor het oprapen? In een beoordelingsverklaring delen we onze kennis en inzichten met jou zodat je je koers voor de toekomst kunt bepalen.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×