Ondernemer

Als ondernemer heb je de zaken voor je bedrijf natuurlijk goed geregeld. Maar, heb je ook nagedacht over je financiële toekomst? Over vermogensopbouw, je pensioen en je nalatenschap bijvoorbeeld? Countus geeft je ondernemersadvies.

Keuzes die je nu maakt zijn van grote invloed op je financiële toekomst als ondernemer. Er wordt steeds vaker van je verwacht dat je zelf zorgt voor je toekomstige inkomen. Denk aan pensioen en eventuele calamiteiten. Wij helpen je hier graag bij. We maken inzichtelijk hoe je inkomsten en uitgaven eruitzien in verschillende levensfases.

Afwikkeling van financiële zaken
Je nalatenschap en het overdragen van je vermogen, bijvoorbeeld door middel van schenking, zijn ook onderdeel van je financiële toekomst als ondernemer. Countus weet waar op gelet moet worden en zorgt voor de afwikkeling van juridische, fiscale, en andere financiële zaken.

En wat doe je bijvoorbeeld als je een conflict hebt op de werkvloer die je niet zelf op kunt lossen? Met mediation zorgen we ervoor dat er voor beide partijen een goede oplossing komt. Zonder dat de continuïteit van je onderneming in gevaar komt.

Countus geeft ondernemersadvies
Kun je als ondernemer wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je financiële toekomst? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×