Boekhouding uitbesteden?

Heb je geen tijd om je administratie bij te houden? Of wil je je volledig kunnen richten op je core business? Dan is er Countus. Wij nemen de administratieve taken graag voor je uit handen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Werkwijze boekhouding uitbesteden
Tegenwoordig zijn er allerlei (online) manieren om je administratie zo goed mogelijk in te richten. En 1 daarvan is om je boekhouding uit te besteden. Onze accountants en adviseurs graag met je in overleg over hoe we jouw administratie zo efficiƫnt mogelijk kunnen inrichten. Zo heb jij er geen omkijken naar en kunnen wij alle gegevens op een slimme en juiste wijze ontvangen om te verwerken.

Advies van je boekhouder
Jouw administratieve gegevens verwerken wij in de boekhouding. Verder verzorgen we alle periodieke rapportages die nodig zijn. Denk aan de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en natuurlijk de jaarrekening. En signaleren we bijzonderheden? Dan adviseren we je over wat we het beste kunnen doen. Kortom: geen administratieve rompslomp voor jou en volledige focus op je bedrijf.

Direct contact
Kom je graag direct in contact met een van onze specialisten? Laat hier je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

×