Financieel advies

Heb je geld nodig om te kunnen ondernemen? Wil je extra kapitaal aantrekken voor je investeringsplannen of wil je een lening gunstiger afsluiten? Dan heb je krediet nodig. Maar kredietverlening door banken wordt steeds moeilijker. Gelukkig zijn er ook andere financieringsbronnen die je kunt raadplegen.

In ons netwerk beschikken wij over diverse mogelijkheden om alternatieve financieringsbronnen aan te trekken. Hierdoor zijn wij in staat om een passende financiering voor jouw onderneming te realiseren. 

Financieringsmogelijkheden
Samen kijken we welk financieringsproduct het beste past bij jou en je onderneming. Bovendien kunnen we onze financieringsproducten voor je stapelen. Dit betekent dat we een combinatie van producten maken: een stapelfinanciering uit verschillende financieringsbronnen. Hiermee krijg je de financiële ruimte om te ondernemen en je plannen te realiseren.

Daarbij helpt Countus je bij de verschillende ontwikkelingsfasen van je onderneming en bij de ondernemersvragen die daarbij horen.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×