Boekhouder nodig?

Als ondernemer ben je natuurlijk het liefste bezig met waar je hart ligt: ondernemen. Maar als ondernemer moet je ook een boekhouding bijhouden. Niet altijd de leukste klus, maar het geeft je wel inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf. Bij Countus geloven we dan ook dat inzicht hebben in je cijfers de basis vormt voor het behalen van je doelen.

Opties voor boekhouden
Voor het bijhouden van je boekhouding heb je eigenlijk 2 opties, namelijk:

• Zelf doen (via een online boekhoudprogramma)
• Uitbesteden

Wat het beste bij je past, hangt af van je wensen en doelstellingen. Waar je ook voor kiest: Countus staat altijd achter je.

Zelf boekhouden of door een accountant
Zelf boekhouden biedt veel voordelen. Maar stel je het bijhouden van je administratie steeds uit? Kost de aangifte aan het einde van het kwartaal je een enorme berg werk? Raak je het overzicht kwijt? Besteed je boekhouding dan uit. Zodra je je gegevens hebt ingevoerd, controleren wij de boekingen en stellen we de nodige rapportages voor je op. Zo heb jij als ondernemer het beste van 2 werelden en ben je ervan verzekerd dat je boekhouding altijd klopt.

Direct contact

Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

×