Subsidie aanvragen

Subsidies kunnen je helpen om je dromen na te jagen. Maar om een subsidie te krijgen en behouden, moet je vaak aan veel voorwaarden voldoen. Bovendien worden de controles op verstrekte subsidies strenger. Met een controle door Countus weet je zeker dat je op de juiste manier verantwoording aflegt.

Verplichte controle
Als bedrijf en als non-profitorganisatie moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen om een subsidie te kunnen krijgen. Het is bovendien steeds vaker verplicht om je subsidieverantwoording te laten controleren door een externe accountant. Met zo’n controle checken onze accountants je financiële verantwoording. We kijken daarbij of je aan de voorwaarden en wet- en regelgeving van de betreffende subsidie voldoet.

Terugbetaling voorkomen
Wat zijn bijvoorbeeld de vereisten voor de inrichting van een projectadministratie? Zijn de subsidiabele kosten correct geboekt en betaald? Hoe ga je om met de gestelde regelgeving? We delen onze conclusies in een controleverklaring.

Met deze controle voorkom je dat je gekregen subsidievoorschotten moet terugbetalen. Je weet zeker dat je aan alle gestelde voorwaarden voldoet, en kunt dat ook verantwoorden en aantonen. Waar mogelijk kijken we al tijdens de aanvraag mee over je schouder. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wel zo prettig.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×