BTW scan

Weet je zeker dat je met betrekking tot de btw-positie van je bedrijf volledig in control bent? Is de administratie zodanig ingericht dat je de juiste aangifte doet? En leiden de controles door de belastingdienst niet tot naheffingen? Betaal je niet te veel btw?

Opzet van de btw-scan
De btw-scan van Countus is voor ondernemers een eenvoudige manier om erachter te komen of zij risico’s lopen bij het uitvoeren van hun btw-verplichtingen. Ook de kansen om btw te besparen worden in beeld gebracht.

Voor alle ondernemers
De btw-scan is bestemd voor alle ondernemers. Dus voor ondernemers die btw-belaste prestaties verrichten, maar zeker ook voor ondernemers en instellingen die btw-vrijgestelde prestaties verrichten of volledig (of deels) worden gesubsidieerd.

De btw-scan begint met een digitale vragenlijst die je als ondernemer of controller invult. We stellen daarin diverse vragen over de bedrijfsactiviteiten.

De voordelen van de btw-scan op een rij:
- kansen en risico’s overzichtelijk in beeld
- zekerheid omtrent het voeren van een correcte financiële administratie
- verlaagde kans op naheffingen en boetes door de fiscus
- praktische adviezen om voordeel te behalen

Stuiten onze adviseurs op knelpunten? Dan bespreken we dat en adviseren we je over de vervolgstappen die je kunt zetten.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×