Mediator inschakelen

Iedere ondernemer heeft wel eens te maken met een conflict. Denk aan ruzie met een vennoot of problemen met een medewerker. En ook thuis kunnen er problemen optreden. Gelukkig kun je het in de meeste gevallen zelf oplossen. Maar wat als het anders loopt dan verwacht? Dan kun je het beste een mediator inschakelen.

Conflictbemiddeling
Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Met mediation helpen we je professioneel en onafhankelijk aan een voor beide partijen aanvaardbare oplossing.
De ervaren mediators van Countus kennen de uitdagingen van ondernemers. Ze hebben een juridische en fiscale achtergrond en helpen je snel aan een goede oplossing. Eén die jou, je bedrijf en je gezin een evenwichtige toekomst biedt, zonder dat de continuïteit van je bedrijf in gevaar komt.

De voordelen van mediation
Sta je op het punt om te gaan scheiden? Loopt de samenwerking met een vennoot spaak? Heb je een arbeidsconflict en zie je zelf geen oplossing? Schakel dan tijdig een mediator in. Dat biedt veel voordelen. Zo voorkom je dat problemen escaleren of dat een medewerker uitvalt. Bovendien heb je de regie in eigen hand en kun je de relatie behouden. Door een juridische procedure te voorkomen, bespaar je ook nog eens tijd, geld en een hoop negatieve energie.

Meer weten?
Ben je op zoek naar een specialist? En wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken? De specialisten van Countus zijn in de buurt en staan voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom.

×