Herfinanciering bedrijf

In de startfase van je onderneming zijn de investeringen meestal beperkt. Maar door groei ontstaan er juist investerings- en financieringsvraagstukken. Elke keer wanneer er een financieringsbehoefte ontstaat, moet er een financieringsoplossing gezocht worden. Het mogelijke gevolg is dat het totaal aan financieringen op termijn niet meer past bij de bedrijfssituatie op dat moment.

Financieringsbehoefte in beeld
Dan is het tijd om te zoeken naar de juiste herfinanciering voor je bedrijf. Countus helpt je daarbij. Door een goede financiële analyse te maken en de investeringsplannen in kaart te brengen, krijg je een compleet beeld van je totale financieringsbehoefte. Vervolgens bekijken we samen welke financieringsoplossing toekomstbestendig is voor je onderneming.

Betere financieringscondities
Je kunt herfinanciering van je bedrijf altijd overwegen als je betere financieringscondities kunt krijgen. De kans is namelijk aanwezig dat je betere rente- en aflossingsafspraken met de financier kunt maken. Houd er wel rekening mee dat de financier de gestelde zekerheden én overige voorwaarden op zo’n moment opnieuw ter discussie kan stellen.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×