Dierenarts

Als dierenarts ben je ondernemer. En in welke situatie je ook zit, je moet regelmatig beslissingen nemen die financiƫle gevolgen hebben. Dan is het fijn om adviseurs te hebben die je daarbij helpen. De adviseurs van Countus weten veel van jouw branche en adviseren je op fiscaal, juridisch en financieel gebied.

Praktijk overnemen?

Natuurlijk zijn we gespecialiseerd in belastingadvies en jaarlijkse stukken. Maar je hebt misschien ook advies nodig bij het overnemen van een praktijk(-aandeel). Wij beoordelen de financiƫle draagkracht van de praktijk, adviseren over goodwill, stellen begrotingen op, zoeken een financier en stellen contracten op of beoordelen die en voeren onderhandelingen tussen koper en verkoper.

Terugtredende dierenartsen

En denk je al na over je pensioen? Ook dan staan we voor je klaar. Stoppen met je praktijk vraagt namelijk een tijdige planning en een goede begeleiding. Niet alleen in het traject van de praktijkoverdracht, maar ook daarna. Kortom: als dierenarts moet je heel wat keuzes maken. Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor jou als dierenarts kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

×