Quickscan financiering

Als je als ondernemer investeert of investeringsplannen hebt, krijg je te maken met financieringen. Maar wat betekent zo’n financiering voor je bedrijfsvoering? Wat zijn de mogelijkheden en de financiële gevolgen? Met de quickscan financiering kunnen we je financiële positie beoordelen en je adviseren over nieuwe financieringen.

Financieringen onder de loep
Sluiten je financieringen nog wel goed aan op de situatie en wensen? Is de gekozen financieringsvorm nog wel de aantrekkelijkste? Met de quickscan financiering bekijken en beoordelen we de financiële positie van je onderneming én kijken we naar de haalbaarheid van je investeringsplannen.

Quickscan financiering: financiële positie in beeld
Om de financieringsscan optimaal uit te kunnen voeren en een gedegen advies te kunnen geven, hebben wij het volgende van je nodig:
- Jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar
- Prognose (bij investeringsplannen)
- Kredietovereenkomsten

Nieuwe investeringsplannen?
Heb je (nieuwe) investeringsplannen? Dan geven we een doorkijkje naar de toekomst, zodat je weet wat je te wachten staat. We berekenen daarbij de gevolgen van de investering op de financieringsratio’s. Ook beoordelen we de haalbaarheid van de investering en het financieringsverzoek. Zo heb je zekerheid en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Heb je vragen over jouw financiering of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze financieringsspecialisten van WeCapital

×