Quickscan juridisch

Als ondernemer moet je aan heel wat juridische regels voldoen. Zaken waar je zelf niet altijd inzicht in hebt. Met de quickscan juridisch van Countus krijg je snel een indicatie van de juridische risico’s van je onderneming. Zo kun je wanneer nodig tijdig bijsturen.

Juridische consequenties
Je bedrijfsvoering wordt door de toenemende nationale en internationale wet- en regelgeving steeds complexer. Daarnaast zijn er allerlei situaties in de privésfeer denkbaar die juridische consequenties met zich mee kunnen brengen. Denk aan huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, testamenten, nalatenschappen en belastingzaken (overdrachts-, schenk- en erfbelasting).

Om problemen in de toekomst te voorkomen, is het van groot belang dat je onderneming juridisch gezien op orde is. Zo loop je minder risico bij geschillen.

Quickscan juridisch: risico’s in beeld
Met de quickscan juridisch heb je in beeld welke mogelijke risico’s je loopt en kun je tijdig bijsturen en orde op zaken stellen. Je vult een digitale vragenlijst in, zodat wij inzicht krijgen in je huidige situatie.

Zien wij verbeterpunten? Dan adviseren wij je over welke stappen je kunt zetten om juridisch in control te komen. Ook kunnen we helpen bij het opstellen van algemene voorwaarden, contracten en koopovereenkomsten en adviseren we bij overnametrajecten.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×