Recreatie & Horeca

De recreatie- en horecasector profiteert van de aangetrokken economie. Maar als ondernemer in de sector is dat geen reden om achterover te leunen. De consument blijft namelijk kritisch op zijn uitgaven. Countus helpt jou als horecaondernemer niet alleen met je boekhouding, maar ook met het maken van strategische keuzes.

Trends
Als ondernemer in de recreatie en horeca heb je te maken met een veeleisende consument. Deze consument is op zoek naar meer luxe en gemak. Bovendien verandert de vraag naar andere - vaak branchevreemde - aanbieder.

Tel daar de opkomst van online aanbieders, het toenemend gebruik van vergelijkingssites en de invloed van social media bij op. Dan is de enige conclusie dat je creatief moet zijn én blijven. 

Hulp bij strategische keuzes
Wil je dat jouw gasten het naar hun zin hebben? En wil je dat jij zelf grip hebt op het resultaat en de kosten? Dan heb je soms behoefte aan iemand om mee te sparren. Aan iemand die je markt kent. Iemand die je met je horeca boekhouding, salarisadministratie, financieringsoplossingen en om je rendement te verbeteren. De recreatie-en horecaspecialisten van Countus hebben hier veel ervaring mee. Van menukaart tot personeelsplan, van investeringsplan tot liquiditeitsplanning, van bedrijfsplan tot duurzaamheid.

HISWA RECRON TOP Supplier
Countus is TOP Supplier van HISWA RECRON. Dat houdt in dat wij door HISWA RECRON zijn erkend als adviseurs van diensten die direct gerelateerd zijn aan de leisure, recreatie en watersportsector en die daar hun voordeel mee doen.

Ben je een Chinese horeca-ondernemer? Lees meer. 

Meer weten?
Wil je meer weten over wat we voor jou als specialist in de vrije tijd / recreatie & horeca kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

×
Maak kennis met het Expertiseteam Recreatie & Horeca

Om klanten met een recreatief of horecabedrijf beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een speciaal expertiseteam in het leven geroepen. Bertijn Vos, Jesca Wemmenhove en Ron Koopmeiners vertellen over de meerwaarde van het Expertiseteam Recreatie & Horeca en hun persoonlijke rol daarin.

Kies voor een Countus Scan om het meeste uit je recreatie- of horecabedrijf te halen

Hoe zie jij de toekomst van je bedrijf voor je? Het Countus Expertiseteam Recreatie & Horeca denkt graag strategisch met je mee. Vanuit de uitgebreide Countus Scan analyseren we jouw onderneming en onderzoeken we hoe we het beste uit je bedrijf kunnen halen. Zo zetten we samen de stappen voor de realisatie van jouw toekomstvisie.