Ellen Caspers

Businessteamdirecteur | Jurist
Fiscaal-juridisch, Recreatie & Horeca

BAS-register E2 Horizontale samenwerking, E3 Bedrijfsovername 

Sinds 2017 ben ik werkzaam voor Countus. In eerste instantie als juridisch adviseur, maar sinds 2020 heb ik ook het voorrecht om het team van Countus Achterhoek aan te sturen en samen met mijn collega’s te werken aan onze naamsbekendheid. Want hoewel Countus in 2024 al honderd jaar bestaat, zijn wij een relatieve nieuwkomer in ‘het Gelderse’. Wij willen graag bekend staan als de sparringpartner die dichtbij de klant staat en hebben het Achterhoekse Noaberschap dan ook hoog in het vaandel staan. Vanuit onze kantoren in Groenlo en Doetinchem voorzien wij onze klanten van raad en daad.  

Diverse collega’s hebben een achtergrond in de agrarische sector en dit mogen wij dan ook gerust onze specialiteit noemen, variërend van bedrijfskundige werkzaamheden - waaronder mestboekhouding en Gecombineerde Opgave - tot fiscaal-juridisch advies, waarbij te denken valt aan diverse samenwerkingsverbanden en bedrijfsoverdrachten. In deze disciplines zijn bovendien meerdere collega’s SABE gecertificeerd. Waardoor je met behulp van een subsidie nog aantrekkelijker gebruik kunt maken van onze dienstverlening.  

Ook niet agrariërs zijn bij ons van harte welkom; of je nu een startende ondernemer bent en onze hulp nodig hebt bij de inrichting van je administratie en het opstellen van je algemene voorwaarden, of dat je een doorgewinterde MKB’er bent die voor strategische keuzes staat. Wij stellen jou als ondernemer centraal en kijken samen met jou wat het beste bij jou past, waarna onze specialisten de noodzakelijke werkzaamheden zullen verrichten.  

Ik krijg energie van klanten die aan het einde van een adviestraject aangeven dat het een waardevol traject is geweest voor de toekomst van de ondernemer(s) en het bedrijf, omdat er niet alleen is gekeken naar de formaliteiten, maar in de eerste plaats naar de personen. Een mooie gelijkenis met mijn werkzaamheden als leidinggevende, ook hierin hoop ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de teamleden.  

Adres Barkenkamp 5
7141 EL Groenlo
Adres Burgemeester de Beaufortplein 13
7475 AG Markelo
Adres Koopmanslaan 31 - 02
7005 BK Doetinchem
We helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Onze specialisten Fiscaal-juridisch