Beheer van je nalatenschap

Als ondernemer ben je bijna overal op voorbereid. Als de markt verandert, verander je mee. Als de cijfers daarom vragen, stuur je bij. Maar wat als het gaat om je nalatenschap? Wie zorgt er voor de afwikkeling van juridische, fiscale, financiële en andere zaken? Wie regelt de zaken zoals je dat zelf gedaan zou hebben? Countus helpt je met het beheer van je nalatenschap.

Nalatenschapsbeheer
Nalatenschapsbeheer is een dienst speciaal bedoeld voor ondernemers die helpt om alle cruciale informatie uit je bedrijf vast te leggen. Je financiële en administratieve gegevens, belangrijke documenten en officiële stukken. En de richting die je op wilt met je bedrijf. Zo neem je je nabestaanden veel zorgen uit handen en maak je de afwikkeling van je nalatenschap een stuk eenvoudiger.

Jouw ideeën over de toekomst van je bedrijf
Continuïteit is misschien wel het mooiste dat je je bedrijf kunt nalaten. Als eigenaar van de onderneming weet je als geen ander wat de plannen, ideeën en mogelijkheden voor de toekomst zijn. Jij bent de ziel van jouw bedrijf. Als je overlijdt en je hebt je plannen nooit vastgelegd, is het voor de nabestaanden gissen wat je met het bedrijf wilde. Leg het dus vast. Wij helpen je graag met het beheer van je nalatenschap.

Meer weten? 
Meer weten over nalatenschapsbeheer? Bekijk de veelgestelde vragen hierover of neem contact op met 1 van onze specialisten.  

×

Countus is gecertificeerd NOVEX-lid. NOVEX (Nederlandse Organisatie Voor Executeurs) is een belangenorganisatie voor executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs.