Accountantscontrole jaarrekening

Sturen op cijfers wordt steeds belangrijker. Een onafhankelijke controle van je jaarrekening geeft zekerheid. Niet alleen over de betrouwbaarheid van je cijfers, maar ook over je financiële positie. Dit zorgt voor vertrouwen. Voor jou, je klanten, je leveranciers en andere stakeholders.

Analyseren en valideren
Bij een accountantscontrole van je jaarrekening controleren we bij Countus Audit of je jaarrekening een betrouwbaar beeld geeft van je financiële positie. En of je voldoet aan de wet- en regelgeving rondom verslaggeving. We analyseren en valideren de financiële informatie van je onderneming en stellen vast of je cijfers de waarheid weerspiegelen.

Controleverklaring
We doorgronden je processen, administratieve organisatie en brengen mogelijke risico’s in kaart. Je ontvangt een controleverklaring met onze conclusies bij de jaarrekening. Uiteraard voegen we ook een managementletter toe met onze risicosignalering en aanbevelingen.

Keuzes voor de toekomst
De jaarrekening is een financiële terugblik. Om keuzes te kunnen maken voor de toekomst, kijken we onze accountants samen met jou vooruit. We rapporteren en bespreken onze adviezen en aanbevelingen. Hoe kun je risico’s beperken? En welke kansen grijp je aan? We denken met je mee over het optimaliseren van je bedrijfsvoering en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×