Benchmarkonderzoek

Als ondernemer wil je graag weten hoe je presteert ten opzichte van je concurrenten. Een benchmarkonderzoek door Countus geeft je inzichten om je bedrijfsvoering en de processen te optimaliseren. Met een benchmarkonderzoek vergelijken we de prestaties van je onderneming met soortgelijke bedrijven uit je branche. Dat doen we op basis van vooraf bepaalde prestatie-indicatoren.

Hoe relateren de personeelskosten zich tot de omzet? En hoe verhouden deze zich tot andere bedrijven? Hoe zit het met je werkkapitaal?

Concrete verbeteringen
Vooruitgang is het uitgangspunt. We bieden je inzichten die je helpen om complexe beslissingen te nemen. Voor nu én in de toekomst. De resultaten van het benchmarkonderzoek zijn handvatten die je in staat stellen om concrete verbeteringen door te voeren.

Nieuwe inzichten
We rapporteren de gegevens en gaan met je in gesprek over de aandachtspunten. We bespreken bijvoorbeeld wat de mogelijke redenen zijn voor afwijkingen. En zoomen indien nodig in op wat je kunt doen om je activiteiten te optimaliseren.
Een benchmarkonderzoek biedt stof tot nadenken. Samen met de accountants van Countus kom je tot nieuwe inzichten. Perspectieven die van belang kunnen zijn voor de toekomst van je onderneming.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×