Internationaal ondernemen

Importeer of exporteer je producten vanuit of naar het buitenland? Doe je zaken met klanten en leveranciers in Europa? Heb je ambities om een vestiging te openen over de grens? Internationaal ondernemen biedt ruimte voor kansen en groei, maar er komt ook heel wat bij kijken. Zo krijg je te maken met een andere (ondernemers)cultuur en andere wetten en regels. Countus helpt je graag om ook internationaal succesvol te worden én blijven.

Dienstverlening internationaal ondernemen
Als je onderneemt over de grens, kun je te maken krijgen met subsidies, btw-aangiften, invoerrechten, accijnzen, landbouwheffingen en regels die we in Nederland niet kennen. Wil je van internationaal ondernemen een succes maken? Laat ons je dan helpen met:

- Fiscaal en bedrijfseconomisch advies
- Het samenstellen van de jaarrekening
- Wettelijke controles van dochterbedrijven
- Internationale btw-regels en btw-aangiftes

Internationale samenwerking
Countus is aangesloten bij het Internationaal Samenwerkingsverband SRA: INNAA GROUP. Door middel van dit netwerk kunnen wij professionele accountantskantoren uit 50 landen en 6 continenten raadplegen. Als je kiest voor een samenwerking met Countus, kom je dus niet voor verrassingen te staan. En je weet zeker dat je voldoet aan de wet- en regelgeving.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×