Estate planning

Het overdragen van je vermogen aan een volgende generatie wil je natuurlijk goed geregeld hebben. Dat zorgt namelijk voor een hoop rust. Countus helpt je om je fiscale situatie inzichtelijk te krijgen en zorgt voor een goede estate planning.

Fiscaal gunstig
Met estate planning regelen onze adviseurs de overdracht van je vermogen op een fiscaal zo gunstig mogelijke manier. Ze treffen maatregelen om je nalatenschap zo klein mogelijk te maken. Daardoor betaal je zo min mogelijk schenk- en erfbelasting. Countus adviseert bijvoorbeeld over noodzakelijke wijzigingen in je testament of huwelijkse voorwaarden waardoor je het beste resultaat boekt. Daarbij laten we de regelingen goed op elkaar aansluiten.

Schenkingsplan
Onze fiscale adviseurs maken een schenkingsplan, waarbij ze rekening houden met je inkomensbehoeften, persoonlijke wensen en omstandigheden. Op die manier weet je zeker dat je het voor je nabestaanden goed geregeld hebt.

Meer weten?
Ben je op zoek naar een specialist? En wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken? De specialisten van Countus zijn in de buurt en staan voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom.

×

 

Bekijk de flyer schenking of erfenis

Estate planning specialisten