Familiebedrijf

Een familiebedrijf is iets moois. Familiebedrijven leveren bovendien een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Binnen deze bedrijven spelen vaak tal van vraagstukken waarin privézaken samengaan met de bedrijfsvoering. Hoe zorgen we voor de juiste balans tussen werk en privé? Wie is de meest geschikte bedrijfsopvolger? En hoe verdelen we het vermogen?

Bedrijfsvoering versus privéaangelegenheden
Het is fijn om bij dit soort vraagstukken terug te kunnen vallen op Countus. Wij helpen je bij het realiseren van groei, verbetering van het rendement en de ontwikkeling naar een volgende fase. Daarbij richten we ons niet alleen op de zakelijke kant van het familiebedrijf. De persoonlijke onderdelen zijn net zo belangrijk, zodat je met elkaar om de tafel kunt blijven zitten.

Advies voor familiebedrijven
Countus weet door de jarenlange ervaring wat er speelt bij familiebedrijven. De krachten van onze adviseurs uit alle windstreken en vanuit diverse expertisegebieden, hebben we gebundeld. Dit maakt dat we samen kunnen kijken naar hoe we de bedrijfs- en familiebelangen in evenwicht kunnen houden.

Meer weten?
Benieuwd wat we voor jouw familiebedrijf kunnen doen? Neem dan contact op met je adviseur of een contactpersoon van Countus die je hierbij kan helpen.

×