Rapportages om bij te kunnen sturen

De jaarrekening is voor de meeste ondernemers de bekendste rapportage. Jaarlijks ontvang je een overzicht van cijfers en toelichtingen over het jaar daarvoor. Een mooie terugblik, maar het bied je te weinig inzicht om bij te sturen voor de toekomst.

Keuzes maken op basis van betrouwbare informatie
Voor jou als ondernemer is het belangrijk dat je keuzes kunt maken op basis van betrouwbare informatie. Daarom bieden we periodieke rapportages in diverse vormen aan. Van uitgebreide financiële analyses tot dashboardfuncties via een app. Alles is mogelijk. En jij bent in de lead. Want jij bepaalt welke gegevens je wilt ontvangen, in welke vorm en op welk moment.

Flexibel in te richten
Naast de rapportages waarin je de financiële cijfers kunt terugvinden, bieden we ook dashboards met andere data. Op basis van jouw behoeften kunnen we deze op maat voor je inrichten. De rapportages zijn altijd actueel. Zo kunnen we samen eventuele problemen tijdig signaleren en oplossen.

Direct contact

Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

×