Administratieve Organisatie (AO) en Interne Beheersing (IB)

In een wereld die continu in beweging is, is het belangrijk om in te spelen op veranderingen. Om optimaal te presteren, is een goed ingerichte administratieve organisatie (AO) essentieel. De accountants van Countus Audit helpen je bij de inrichting en toetsing van je administratieve organisatie en de interne beheersing (IB).

Jouw onderneming in control met een goede AO
We brengen de kritische processen, risico’s en beheersingsmaatregelen van je organisatie in kaart. Dat biedt inzicht én kansen voor de toekomst. Want met een goede AO is je onderneming in control.

We ondersteunen je bij het inrichten van je AO en IB. We duiken niet alleen in je administratie en financiële stromen, maar kijken ook naar de processen en de structuur van je AO.

Concrete verbeterpunten
Liggen de verantwoordelijkheden bij de juiste mensen? Voeren ze taken op tijd uit? Welke controlemechanismen zijn ingebouwd? Worden kosten op de juiste manier verantwoord? En zijn er mogelijke frauderisico’s? Het antwoord op deze en meer vragen rapporteren we in ons adviesrapport met concrete verbeterpunten.
Zo werken we samen met jou aan een optimale inrichting van je AO en IB. Want hoe hoger de kwaliteit, hoe beter je kunt sturen op resultaat.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×