Melkgeitenhouderij

De melkgeitenhouderij heeft goede tijden gekend. Door de hoge winsten spraken ondernemers over de kansen van bv-structuren. Bij Countus zien we hier in bepaalde situaties ook de voordelen van. Maar we vinden het vooral belangrijk dat je een bedrijfsstructuur hebt die bij jou en je bedrijf past. We helpen je hier graag bij.

Sparringpartner

Nog steeds gaat het goed met de melkprijs binnen de melkgeitenhouderij. Maar de voerkosten worden wel hoger. En buiten alle kosten om: wat betekenen de stikstofplannen voor jou? Of de geitenstop in een aantal provincies?

In goede en in minder goede tijden denken we graag met je mee over jouw bedrijfsvoering. Want met plezier ondernemen is het allerbelangrijkste.

Mest

Ben je een geitenhouder met veel grond? Of moet je het grootste deel van je mest afvoeren? In onze kleine, lokaal verankerde teams werken specialisten die alles weten van mest. Door hun ruime ervaring in mestboekhoudingen weten ze precies waar ze bij jouw bedrijf op moeten letten. Hetzelfde geldt trouwens voor de Gecombineerde opgave.

Bedrijfsvergelijking

Het aantal geitenhouderijen in Nederland is niet zo groot dat we gemakkelijk een branchevergelijking kunnen maken. Toch hebben we hier een oplossing voor gevonden. In samenwerking met andere accountantskantoren bieden we elk jaar in juli en in oktober de mogelijkheid om deel te nemen aan een zogenaamde Kengetallenset.

Met deze cijfers kunnen we jouw bedrijfscijfers, uitgedrukt in kengetallen, vergelijken met andere melkgeitenhouders. En dat biedt inzichten voor de toekomst.

Intensief Inzicht

Daarnaast wordt de melkgeitenhouderij nog altijd geschaard onder de intensieve veehouderij. Bij Countus hebben we voor de intensieve veehouderij nog een ander bedrijfsvergelijkend overzicht: Intensief Inzicht. Hiermee krijg je inzicht in jouw resultaten van de afgelopen 3 jaar en kun je op basis hiervan samen met je adviseur vooruitkijken.

De resultaten kun je ook gebruiken voor het opstellen van een financieringsplan. Daarnaast hebben we specialisten in huis op het gebied van subsidiekansen, omgevingsplannen, fiscale mogelijkheden, en ga zo maar door. Centraal in onze dienstverlening staat wat jij nodig hebt. Wij sluiten aan.

Direct contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

×