AVG-wetgeving

Wij begrijpen dat de nieuwe AVG-wetgeving complex is. We helpen jou als ondernemer dan ook graag om je zaken op orde te krijgen.

Afhankelijk van je behoefte bieden wij diverse AVG-diensten die je verder helpen:

  • Quickscan
  • AVG-proof scan
  • Model privacyverklaring
  • Interne privacyverklaring
  • Model verwerkingsregister
  • Protocol melden datalek

AVG-scans
Wil je globaal weten waar jouw organisatie staat op het gebied van AVG? Dan bieden we een gratis quickscan. Wil je liever een gedetailleerd beeld van de acties die je nog moet ondernemen? Dan bieden we de AVG-proof scan. Hiermee heb je een stappenplan in handen waar je direct mee aan de slag kunt.

Model Privacyverklaring en Verwerkingsregister
Als je gegevens van iemand nodig hebt, dien je aan de betrokkene een privacyverklaring te verstrekken. Dat geldt ook voor je medewerkers. Als je niet weet waar je moet beginnen, kan dat een hele klus zijn. Net als het opstellen van een verwerkingsregister.

Daarom heeft Countus de belangrijkste punten voor een goede (interne) privacyverklaring en een goed verwerkingsregister alvast voor je in een model verwerkt. Deze modellen kun je als basis gebruiken en ze vervolgens op maat maken voor jouw organisatie.

Protocol melden datalek
Een datalek moet je altijd melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Met een intern protocol helpen wij je om dit op de juiste manier te doen.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×