Frans Wind

Senior Fiscalist
Fiscaal-juridisch, MKB

Eind 2016 ben ik bij Countus Staphorst aan de slag gegaan, ik werk hier dus nu al ruim 6 jaar met veel plezier. Het team is informeel, iedereen voelt zich thuis. De sfeer is laagdrempelig, zodat je snel je plek in het team weet te vinden.

Als Senior Fiscaal adviseur adviseer ik ondernemers in het mkb, waaronder directeur-groot aandeelhouders, over bedrijfsoverdrachten, herstructureringen, fusies en splitsingen. Dit doe ik voor verschillende soorten bedrijven, van eenmanszaken tot grotere bedrijven in uiteenlopende branches. Ik heb geen voorkeur in wat voor soort bedrijf ik begeleid, ik vind elke onderneming interessant.

Mijn doel en drijfveer is om ondernemers te laten ondernemen en ze volledig ontzorgen zodat ze zich niet hoeven bezighouden met de fiscale zaken. Die kunnen ze aan mij overlaten. Ik word er blij van als een klant na een adviestraject tevreden het kantoor verlaat, met een passende oplossing voor hun specifieke vraagstuk. Voor elke klant en situatie is die weer anders, dat maakt het voor mij zo’n mooie, afwisselende uitdaging.

Bij elk vraagstuk spelen niet alleen financiële zaken een rol, meestal zijn er ook familieverhoudingen, emoties en andere zaken in het spel. Ik zorg altijd dat ik me hier goed in verdiep, om zo in kaart te kunnen brengen wat de klant nu echt wil en wat de gevolgen zijn van mijn advies. De vertrouwensband die je daarvoor nodig hebt kan ik snel leggen. Zo kunnen we samen toewerken naar een advies dat past bij jou als ondernemer.

Adres Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
We helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Onze specialisten Fiscaal-juridisch