Countus Staphorst
Adres
Countus Staphorst
Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
Evenementen
Geen evenementen om weer te geven.
Persoonlijk advies nodig?

Staphorst

De accountants en specialisten van ons accountantskantoor in Staphorst werken voor uiteenlopende bedrijven in de regio. We helpen ondernemers graag verder om hun bedrijfsvoering naar een hoger level te tillen. Of je nu voor een bedrijfsbrede uitdaging staat of een specifieke hulpvraag hebt: Countus staat voor je klaar.

Lees verder

Accountancy, administratie en personeel
We adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van bedrijfsopvolging, financieringen, accountancy, belastingzaken, administratie en personeel. We koppelen onze branchekennis daarbij aan jouw persoonlijke ambities.

Want wat wil je bereiken? En wat heb je daarvoor nodig? We helpen je keuzes maken voor de toekomst. Zo maken we ondernemen makkelijker. En zorgen we voor nieuwe inzichten en houvast.

Ervaren in diverse branches
We fungeren als sparringpartner die snapt wat de uitdagingen zijn binnen jouw branche. We hebben dan ook ervaring in uiteenlopende sectoren. Ons team ondersteunt met name ondernemers binnen de branches mkb, agro & agri en zorg & welzijn. We zetten ons in voor mkb’ers, organisaties en familiebedrijven binnen de:

  • horeca
  • recreatie
  • food
  • melkveehouderij
  • akkerbouw
  • intensieve veehouderij

En omdat we onze klanten graag op ieder vlak verder willen brengen, verbinden we ze graag aan elkaar. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Accountant in Staphorst nodig?
Op zoek naar een accountantskantoor in Staphorst of omgeving? De accountants en specialisten van Countus Staphorst zijn in de buurt en staan voor je klaar. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening of plan direct een afspraak in. Je bent van harte welkom.