Staphorst

Countus Staphorst
Adres
Countus Staphorst
Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
 • Horeca en recreatie
  Wij zijn specialist in deze sectoren
 • Implementatiepartner Visma.net
  Van automatisering tot data-analyse
 • Perioderapportages en prognoses
  Altijd inzicht in jouw cijfers
 • Gecertificeerd Financieel Planner
  Voor een persoonlijk financieel toekomstplan
Evenementen
Geen evenementen om weer te geven.
Persoonlijk advies nodig?

De accountants en specialisten van ons accountantskantoor in Staphorst werken voor uiteenlopende bedrijven in de regio. We helpen ondernemers graag verder om hun bedrijfsvoering naar een hoger level te tillen. Of je nu voor een bedrijfsbrede uitdaging staat of een specifieke hulpvraag hebt: Countus staat voor je klaar.

Lees verder

Accountancy, administratie en personeel
We adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van bedrijfsopvolging, financieringen, accountancy, belastingzaken, administratie en personeel. We koppelen onze branchekennis daarbij aan jouw persoonlijke ambities.

Want wat wil je bereiken? En wat heb je daarvoor nodig? We helpen je keuzes maken voor de toekomst. Zo maken we ondernemen makkelijker. En zorgen we voor nieuwe inzichten en houvast.

Ervaren in diverse branches
Ons team heeft ervaring in uiteenlopende MKB-sectoren. Van horeca tot vastgoed, van transport tot de maakindustrie en bouw. Wij bedienen zowel zzp’ers als een behoorlijk aantal klanten met uitgebreidere bv-structuren. We fungeren als sparringpartner die snapt wat de uitdagingen zijn binnen jouw branche.

En omdat we onze klanten graag op ieder vlak verder willen brengen, verbinden we ze graag aan elkaar door middel van branche specifieke studiegroepen. De individuele ondernemers worden sterker van kennis delen op basis van onderling vertrouwen.

Accountant in Staphorst nodig?
Op zoek naar een accountantskantoor in Staphorst of omgeving? De accountants en specialisten van Countus Staphorst zijn in de buurt en staan voor je klaar. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening of plan direct een afspraak in. Je bent van harte welkom in Staphorst.