Martin Meijering

Ondernemersadviseur
MKB

Eind 2022 ben ik begonnen bij Countus Staphorst. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Als Ondernemersadviseur heb ik een eigen klantenportefeuille waar ik verantwoordelijk voor ben. Dat houdt in dat ik met klanten meekijk op bedrijfskundig niveau en advies geef op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Daarnaast bezoek ik regelmatig netwerkbijeenkomsten. Zo leer ik mijn klanten in een andere omgeving kennen én kom ik in contact met potentiële nieuwe klanten.

Ik ben veel op pad om klanten te bezoeken. Zo bouw ik echt een band met ze op. Een gesprek met een klant ga ik altijd open in. Het is aan mij om erachter te komen waar de behoefte ligt. Bijvoorbeeld bij interne bedrijfsprocessen. Zijn deze goed beschreven? Of als het gaat om het personeelsbeleid. Is er wel een medewerkershandboek? Zo geef ik elke ondernemer een passend advies. Is er een specifieke expertise nodig? Dan koppel ik de klant aan de juiste Countus-specialist.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk? In contact staan met klanten en collega’s. Ik bespreek met klanten niet alleen de jaarrekening, maar alle onderwerpen waar ze mee te maken krijgen. De ene keer sparren we over de interne organisatiestructuur, de andere keer over personeelsaangelegenheden. Ik ga altijd voor dat stapje extra. Ik geef ze bijvoorbeeld een opdracht mee, die we een maand later bespreken. Klanten waarderen deze werkwijze.

Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
We helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Onze specialisten MKB