Nicolet Scholten

Fiscalist
Paardenhouderij, MKB, Fiscaal-juridisch

Sinds 2019 werk ik bij Countus Staphorst. Als Fiscaal Adviseur heb ik een eigen klantenportefeuille waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik stel onder andere aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op, onderhoud contact met de Belastingdienst en geef advies over uiteenlopende financiële en fiscale aspecten.

Bij Countus Staphorst ondersteunen we voornamelijk mkb-ondernemingen. Daarnaast hebben we een groot aantal particuliere klanten. Deze klanten heb ik voornamelijk in mijn portefeuille. Ik ben het eerste aanspreekpunt en continu bezig om de wensen van de klant te vervullen. Samen met mijn collega’s zet ik me elke dag in om een goed product neer te zetten waar iedereen tevreden mee is.

Waarvoor je als particulier bij ons terecht kan? Voor allerlei financiële en fiscale zaken. We helpen onder andere met de aangifte inkomstenbelasting. Verder lopen de vragen uiteen. Het kan gaan over de aankoop of verkoop van een woning, het opbouwen van pensioen en het schenken van geld.

Naast particulieren help ik ook ondernemers. Zij willen ondernemen in plaats van zich bezighouden met de wetgeving – die continu verandert. Wij ondersteunen ondernemers bij bedrijfsovernames en wijzigingen van de ondernemingsstructuur. Daarnaast brengen we adviezen uit op basis van de huidige bedrijfsvoering in combinatie met de wet- en regelgeving. Ondernemers hebben behoefte aan financiële rust. Ik vind het belangrijk dat onze klanten weten dat ze op mij kunnen rekenen.

Bij Countus heb ik de ruimte gekregen om me te ontwikkelen. In 2022 heb ik de opleiding Register Belastingadviseur afgerond. Met de kennis die ik tijdens deze opleiding heb opgedaan kan ik klanten van nog betere adviezen voorzien.

Adres Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
We helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.