Christian Koning

Ondernemersadviseur
Corporate finance & financiering

Sinds juni 2023 ben ik werkzaam bij Countus Staphorst. Als Ondernemersadviseur ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant. Ik spreek met ondernemers over hun financiën en adviseer ze over de dagelijkse bedrijfsvoering.

Elke dag is verschillend. Ik ondersteun mijn klanten door met ze in gesprek te gaan. Dit kan op elke gewenste locatie, fysiek of telefonisch. Zo'n gesprek kan oriënterend zijn, om te kijken waar we bij kunnen helpen. Of meer uitvoerend, dan bespreken we met de ondernemer wat we hebben bedacht en hoe we dat kunnen aanpakken.

Werken met ondernemers maakt mijn functie dynamisch. Ik vind het interessant om een bedrijf van binnen te zien én met de ondernemer in gesprek te gaan. Vaak heeft hij of zij veel vragen, waar je direct op in moet kunnen springen. Dat maakt het zo uitdagend.

Als adviseur moet je van nature nieuwsgierig zijn. Door de juiste vragen te stellen probeer ik zaken naar boven te halen die bij ondernemers actueel zijn. Daar kunnen we vervolgens proactief op inspelen.

Mijn doel is om ondernemers te ontzorgen. Wanneer een ondernemer een vraag heeft, wil ik dat hij ervan op aan kan dat we het regelen. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met mijn collega’s en partnerorganisaties. Ik koppel de klant dan ook regelmatig aan collega’s of partijen met de juiste expertise. Op die manier brengen we ondernemers verder en werken we toe naar een passend advies.

 

Adres Achthoevenweg 28
7951 SK Staphorst
We helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.