Boudewijn Krabben

Assistent Accountant | Bedrijfsspecialist
Accountancy

BAS-register A1 Stikstofemissie en hergebruik nutriënten 

Sinds juni 2020 ben ik actief bij Countus. Ik ben binnen Countus gestart als assistent accountant en ondersteunde daarnaast bij bedrijfsspecialistische taken. Op deze manier kon ik expertise en vaardigheden zo breed mogelijk inzetten binnen de organisatie. Ik heb mij ontwikkeld tot medior assistent accountant, waarbij ik sinds vorig jaar de overstap heb gemaakt tot junior bedrijfsspecialist. Dé functie die ik altijd al ambieerde!  

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van klanten op gebied van mestbeleid, gecombineerde opgave, het maken van kwartaal-, liquiditeit- en jaaroverzichten vanuit de CSA. Dit zorg voor veel afwisseling in mijn werkzaamheden. In de rustigere periodes pak ik mijn assistent werkzaamheden weer op en begeleid ik klanten met het jaarwerk.  

Het geeft mij voldoening wanneer klanten weten dat je echt van meerwaarde voor hun kunt zijn. Dit kan op het gebied van mestbeleid, maar ook bij de kringloopwijzer. Ik ben gespecialiseerd in het maken en begeleiden van kringloopwijzers en ook vanuit het VAB voor A1 stikstof en nutriënten. Samen met klanten proberen we te sturen op een efficiëntere bedrijfsvoering wat uiteindelijk tot positieve resultaten gaat leiden.  

Binnen Countus Groenlo is geen dag hetzelfde en elke keer komen er weer andere en nieuwe uitdagingen op je pad. De Achterhoekse nuchterheid staat centraal, vol enthousiasme je tanden ergens inzetten én bedreigingen omzetten in kansen is het motto voor de onzekere tijden. Ik probeer er altijd alles uit te halen en wanneer dit in samenwerking met klanten gebeurd geeft dat een goed gevoel wanneer er uiteindelijk mooie resultaten worden behaald. 

Adres Barkenkamp 5
7141 EL Groenlo
Adres Koopmanslaan 31 - 02
7005 BK Doetinchem
We helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Onze specialisten Accountancy