Kennisgroep Recreatie

Wil je graag bij andere recreatieondernemers achter de schermen kijken, om inspiratie op te doen en van elkaar te leren? Sluit je dan aan bij een Countus kennisgroep Recreatie. Je bespreekt in een kleine groep ondernemers onderwerpen die leven binnen de branche en die belangrijk zijn voor je bedrijf. Zo doe je van elkaar ideeën op, bijvoorbeeld over duurzaamheid, financiële planning, marketing en personeel.

De Countus Recreatie kennisgroepen bestaan uit maximaal 10 ondernemers, die om de beurt elkaars bedrijf bezoeken. In elke bijeenkomst staat een actueel onderwerp centraal, waarover jullie ervaringen en ideeën uitwisselen. De gastheer geeft een rondleiding over zijn of haar recreatiebedrijf en uiteraard wordt de ochtend afgesloten met een gezellige lunch. Countus neemt de organisatie op zich, zodat je als deelnemers kunt focussen op het vergroten van je netwerk en werken aan de groei van je onderneming. Door in groepsverband resultaten te delen blijf je scherp.

Enthousiast geworden? Laat dit dan aan ons weten en meld je aan voor een kennisgroep. Als er voldoende belangstelling is, gaan we starten met meerdere groepen.

×


Heb je vragen over de kennisgroep of ben je op zoek naar meer informatie? Je hoeft geen klant van Countus te zijn om deel te nemen. Onze Recreatie & Horeca specialisten helpen je graag, neem gerust contact op.

Naast de Kennisgroep Horeca bieden we ook een Kennisgroep aan voor Recreatieondernemers, bekijk deze pagina om hier meer over te lezen.