Doe de Countus Scan

Hoe zie jij de toekomst van je bedrijf voor je? Vanuit de uitgebreide Countus Scan analyseren we jouw onderneming en onderzoeken we hoe we het beste uit je bedrijf kunnen halen. Zo zetten we samen de stappen voor de realisatie van jouw toekomstvisie. Bekijk de mogelijkheden in onze flyer.

Als horeca- of recreatieondernemer heb je heel wat vragen die je bezighouden. Met jouw accountant of adviseur de cijfers lezen, interpreteren en daar een actie op ondernemen is lastig als je niet exact weet wat er om je heen en in het land gebeurt. Je kunt niet alles bijhouden, je moet je aandacht al verdelen over een groot aantal onderdelen.

Countus Scan Toekomstgericht
Laat daarom eens iemand met de juiste ervaring met je meekijken. Dit kan je ogen openen voor nieuwe richtingen. Vanuit de Countus Scan Toekomstgericht ondersteunen onze enthousiaste en gedreven specialisten je bij verschillende vraagstukken. Je kunt kiezen uit Basis en Plus. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, richten we de scan specifiek in voor jouw situatie. Voor we beginnen gaan we dan ook met je in gesprek om vast te stellen wat jouw wensen en doelen zijn en welke werkzaamheden wij vervolgens uitvoeren. Zo behalen we samen het beste resultaat!

In deze scan bieden we ondersteuning bij het realiseren van jouw toekomstvisie. Heb je die toekomstvisie nog niet voor ogen? Dan helpen we je daarmee door de mogelijke knelpunten vast te stellen en zo een verdiepingsslag te verwezenlijken.

Meer weten?
Ben je ge├»nteresseerd en wil je de mogelijkheden voor een scan bespreken? Neem dan contact op met onze specialisten via [email protected].