Kennisgroep Horeca

Letterlijk en figuurlijk bij elkaar in de keuken kijken, dat is wat we gaan doen. In onze kennisgroepen bespreek je met een kleine groep ondernemers thema’s die je belangrijk vindt voor de ontwikkeling van je bedrijf en andere actuele onderwerpen. Denk aan personeel, marketing of wetgeving.

In een groep die bestaat uit maximaal 8 ondernemers kom je meerdere dagen per jaar samen. Samen met andere ondernemers deel je kennis en doe je nieuwe ervaringen op. Raak geïnspireerd door ideeën en werkwijzen van collega-ondernemers, voorkom bedrijfsblindheid en blijf scherp door in groepsverband resultaten te delen. Wij nemen de organisatie op ons, geen zorgen. Het belang van de kennisgroep is om te werken aan de groei van jouw onderneming. Vergroot je netwerk en niet onbelangrijk: geniet van de leerzame bijeenkomsten.

Enthousiast geworden? Maak dan je interesse aan ons kenbaar. Bij voldoende belangstelling zullen er meerdere kennisgroepen starten. 

×


Wil je meer weten of heb je vragen over de kennisgroep? Neem dan contact op met onze Recreatie & Horeca specialisten

Ben je recreatieondernemer en wil je ook deelnemen aan een Countus kennisgroep? Dit kan, kijk op deze pagina voor meer informatie.