Raalte

Adres
Countus Raalte
Meidoornlaan 26
8102 ZM Raalte
Openingstijden
Maandag
9.00 - 16.00 uur
Dinsdag
gesloten
Woensdag
9.00 - 16.00 uur
Donderdag
gesloten
Vrijdag
9.00 - 16.00 uur
Persoonlijk advies nodig?

Vanuit ons accountantskantoor in Raalte werken onze accountants en specialisten voor uiteenlopende ondernemingen in de regio Salland. Als accountants en specialisten willen we ondernemen makkelijker maken. We zorgen voor houvast en voor nieuwe inzichten. Informatie waar je wat mee kunt. Nu en in de toekomst.

Lees verder

Administratie, belastingzaken, accountancy
De medewerkers van Countus Raalte adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van:

administratie
belastingzaken
accountancy
fiscale aangiftes
personeel
Ook helpen we je om je bedrijfsprocessen strategisch en juridisch gezien zo optimaal mogelijk in te richten. En we nemen – indien gewenst – de complete financiële administratie uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet: ondernemen.

Ervaring in uiteenlopende branches
De accountants en specialisten van Countus Raalte hebben ervaring in verschillende branches. Zo zijn we onder andere actief binnen de branches mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Ons team werkt voor mkb-ondernemingen, organisaties en familiebedrijven binnen de horeca, recreatie, food, melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij.

Onze regio kent veel agrarische ondernemers en mkb-bedrijven. Onze medewerkers hebben dan ook alle kennis in huis om je te adviseren over de veranderende wet- en regelgeving binnen deze branches. Bij Countus Raalte weten we welke uitdagingen daarbij komen kijken en hoe je daarop in kunt spelen.

Op zoek naar een accountant in Raalte?
Zoek je een accountantskantoor in Raalte of omgeving? En wil je meer weten over onze dienstverlening? Of eens vrijblijvend kennismaken? De accountants en specialisten van accountantskantoor Countus Raalte helpen je graag. Je bent van harte welkom. Neem contact met ons op om direct een afspraak in te plannen. Tot snel!