Enschede

Adres
Countus Enschede
Zuiderval 110
7543 EZ Enschede
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
 • Horeca
  Gespecialiseerd in ondernemen in de horeca
 • MKB
  Gespecialiseerd in de MKB sector
 • Duitsland
  Gespecialiseerd in ondernemen Duitsland
 • Zorg
  Gespecialiseerd in ondernemen in de zorg sector
Evenementen
Geen evenementen om weer te geven.
Persoonlijk advies nodig?

Ons accountantskantoor in Enschede is één van de Countus vestigingen in Twente. Vanuit deze vestiging werken wij voor diverse ondernemers en bedrijven in de regio én over de Duitse grens.

 

Lees verder

De accountants en specialisten van Countus Enschede bevelen, ondersteunen en gemeent ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsbrede eigen. En we helpen ze met specifieke vraagstukken op fiscaal, juridisch, administratief, financieel en personeelsgebied.

Keuzes voor de toekomst
We koppelen onze branchekennis aan jouw persoonlijke doelstellingen. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken. En wat je nodig hebt om dat doel te behalen. We helpen je keuzes maken voor de toekomst. Zo zorgen we voor nieuwe inzichten en houvast.

Countus heeft ervaring in uiteenlopende branches, zoals het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Wij werken onder andere voor mkb'ers, familiebedrijven en organisaties binnen de horeca, recreatie, food, melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij.

Gespecialiseerd in internationalisering
De accountants en specialisten van Countus Enschede zijn daarnaast gespecialiseerd in internationaal ondernemen. Zakendoen met bedrijven in een land als Duitsland vraagt ​​om knowhow. Want onze oosterburen hebben een andere cultuur en kennen een andere wet- en regelgeving.

Onze accountants en specialisten zijn gespecialiseerd in de Duitse wetgeving en kunnen je verder helpen met zakendoen over de grens. Bovendien ondersteunt ons team ook veel van oorsprong Chinese bedrijven die in Nederland zijn gevestigd.

Boekhouder in Enschede nodig?
Zoek je een accountant in Enschede van de regio Twente? Kom vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. De accountants en specialisten van Countus Enschede zijn in de buurt en staan ​​voor je klaar. Je bent van harte welkom. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.