Enschede

Adres
Countus Enschede
Zuiderval 110
7543 EZ Enschede
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
  • Horeca
    Gespecialiseerd in ondernemen in de horeca
  • MKB
    Gespecialiseerd in de MKB sector
  • Zorg
    Gespecialiseerd in ondernemen in de zorg sector
Persoonlijk advies nodig?

Ons accountantskantoor in Enschede is één van de Countus vestigingen in Twente. Vanuit deze vestiging werken wij voor diverse ondernemers en bedrijven in de regio én over de Duitse grens.

 

Lees verder

De accountants en specialisten van Countus Enschede bevelen, ondersteunen en gemeent ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsbrede eigen. En we helpen ze met specifieke vraagstukken op fiscaal, juridisch, administratief, financieel en personeelsgebied.

Keuzes voor de toekomst
We koppelen onze branchekennis aan jouw persoonlijke doelstellingen. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken. En wat je nodig hebt om dat doel te behalen. We helpen je keuzes maken voor de toekomst. Zo zorgen we voor nieuwe inzichten en houvast.

Countus heeft ervaring in uiteenlopende branches, zoals het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Wij werken onder andere voor mkb'ers, familiebedrijven en organisaties binnen de horeca, recreatie, food, melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij.

Boekhouder in Enschede nodig?
Zoek je een accountant in Enschede van de regio Twente? Kom vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. De accountants en specialisten van Countus Enschede zijn in de buurt en staan ​​voor je klaar. Je bent van harte welkom. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.