Zeewolde

Adres
Countus Zeewolde
Landauer 2
3897 AB Zeewolde
Openingstijden
Maandag
8.30 - 17.00 uur
Dinsdag
8.30 - 17.00 uur
Woensdag
8.30 - 17.00 uur
Donderdag
8.30 - 17.00 uur
Vrijdag
8.30 - 17.00 uur
Adres Landauer 2
3897 AB Zeewolde
  • Plannen
    Wij maken geen plannen die in de kast belanden
  • Strategie
    Samen met de klant een strategie vinden
Persoonlijk advies nodig?

Vanuit ons accountantskantoor in Zeewolde werken we voor verschillende ondernemingen in Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland. Onze accountants en specialisten adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van administratie, belastingzaken, accountancy, fiscale aangiftes en personeel. Daarnaast helpen we je om je bedrijfsprocessen strategisch en juridisch gezien zo optimaal mogelijk in te richten.

Lees verder

Zo maken we ondernemen makkelijker. En werken we continu aan de (fiscale) optimalisatie van jouw onderneming. We zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. En voor informatie waar je wat mee kunt. Daardoor kun jij je onderneming laten groeien en je dromen realiseren.

Ervaring in uiteenlopende branches
We hebben ervaring in uiteenlopende branches. Zo zijn we actief binnen de branches mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Ons team zet zich met name in voor mkb-ondernemingen, organisaties en familiebedrijven binnen de horeca, recreatie, food, melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij.

In onze regio zijn agrarische ondernemers en mkb-bedrijven sterk vertegenwoordigd. Onze accountants en specialisten hebben dan ook veel kennis van de regels en wetgeving binnen deze branches en het veranderende werkveld.

Accountant in Zeewolde nodig?
Zoek je een accountantskantoor in of vlakbij Zeewolde? En wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? De accountants en specialisten van Countus Zeewolde zijn in de buurt en staan voor je klaar. Je bent van harte welkom. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.